Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.1.2021 alkaen Verkkokaupassa esitetyt hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Tilaaminen

Verkkokaupan kautta tilauksia voivat tehdä yritykset, yhteisöt, kunnat jne. Y-tunnuksen omaavat tahot. Rekisteröitymisen jälkeen Venla-Tuote pidättää oikeuden hyväksyä/hylätä asiakkaan rekisteröityminen Venla-Tuote Oy:n verkkokauppaan. Tilata voi myös sähköpostitse tai soittamalla asiantuntevalle henkilökunnallemme. Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että emme vastaa sävyeroista hinnaston tai internetin kuvan ja toimitetun tuotteen välillä. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Maksuehdot

Venla-Tuote Oy:n verkkokaupassa noudatetaan Venla-Tuote Oy:n normaaleja maksuehtoja. Uusille asiakkaille ensimmäinen tilauskerta toimitetaan aina joko etukäteismaksulla tai postiennakolla. Tämän jälkeen maksuehtona 14 pv netto tai asiakaskohtaisen sopimuksen mukaan. Lähetykset toimitamme Postin kautta tai asiakkaan omalla sopimuksella. Toimituskulut lisätään laskuun.

Toimitusaika

Toimitusaika on 1–14 arkipäivää. Toimitusaika vahvistetaan tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli toimitus myöhästyy jostain syystä, otamme yhteyttä.

Rekisteröityminen ja tietosuoja

Rekisteröitymisen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään vain asiakkaan ja Venla-Tuote Oy:n väliseen kaupankäyntiin ja markkinointiin, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Vaihto- ja palautusehdot

B2B kaupankäynnissä tehty kauppa on sitova eikä myyjällä ole velvollisuutta hyväksyä palautusta. Kuitenkin virheellisistä tuotteista hyväksytään palautukset, joissa noudatetaan Venla-Tuote Oy:n normaalia hyvityskäytäntöä. Asiakkaan tulee tarkistaa tuotteet 8 pv kuluessa.
Venla-Tuote Oy | Lammaskoskentie 309, 95310 Liedakkala | Finland | myynti@venla.fi